Artikelen in 'Tijdschrift' - X
/4277.png
maandag 24 september 2018 / Human Magazine

Tijdschrift / reportage

Wachten op de toekomst

Al drie jaar heeft de Bengalese vluchteling Saikat Barua zijn verloofde niet gezien. En toch zijn ze 24 uur per dag samen; via hun telefoons en de camera's in hun huis volgen ze elkaars leven nauwgezet. "Als ik haar ogen langzaam zie dichtvallen, weet ik dat ze elke nacht op mij wacht". Lees het artikel hier.

/1139.jpg
donderdag 9 januari 2014 / VPRO-gids

Tijdschrift / Interview met Pieter van der Wielen

‘Goede radio opent nieuwe werelden'

VPRO’s nieuwe culturele radiomagazine Nooit meer slapen – opvolger van De avonden – wordt gepresenteerd door Pieter van der Wielen. ‘Wat mij betreft kan alles, dus de ene keer Kluun en de andere keer een experimentele dichter.’

/790.jpg
dinsdag 10 december 2013 / VPRO gids

Tijdschrift / Reportage

Tot zover De avonden

Het Radioprogramma De avonden zendt 20 december voor het laatst uit. In opdracht van de VPRO gids schreef ik een afscheidsartikel over een instituut op de radio dat achttien jaar lang de microfoon richtte op kunst en cultuur.

/34.jpg
zondag 30 september 2012 / VPRO-gids

Tijdschrift / Interview

Freek de Jonge vs. Sywert van Lienden

 

Op verzoek van de VRPO Gids gaat de ietwat sombere caberetier Freek de Jonge(67) in gesprek met de optimistische  G500-oprichter Sywert van Lienden(21).

/75.jpg
zondag 22 juli 2012 / Groene Amsterdammer

Tijdschrift / Interview Sadik Harchaoui

'Nederland lijdt aan een debatobsessie'

De voorzitter van Forum Sadik Harchaoui gunt de kinderen van nu de jeugd die hij heeft gehad. Jonge mensen worden te veel aan zichzelf overgelaten. Dat is het grootste drama van de multiculturele samenleving. Interview samen met Pieter Hilhorst.

/78.jpg
zondag 13 februari 2011 / Folia

Tijdschrift / Achtergrond

De zere plek van de vingerscan

Toegang met een wijsvinger. In Universitair Sport Centrum in Amsterdam kun je alleen nog maar sporten als je eerst een vingerscan laat maken. Lees hier het artikel.